Themsen Health ApS - Om os

Themsen Health ApS er officiel skandinavisk distributør for Supermax, verdens andenstørste producent af nitrilhandsker med en årlig produktion på over 25 milliarder handsker fordelt på 11 fabrikker i Malaysia.

Themsen Health er blandt de førende leverandører på markedet og er specialiseret i nitrilhandsker, og har markedets måske største udvalg med 38 forskellige typer handsker, i mange farver og tykkelser, herunder et bredt udvalg af latex- og vinylhandsker.

Vi har over 20 års erfaring med salg af nitrilhandsker, og har samlet leveret over 200 millioner handsker til det offentlige og firmaer i Danmark og Sverige.

Vi får handskerne direkte fra Supermax, uden fordyrende mellemled, hvilket både sikrer de bedste priser, men samtidig også sikrer forsyningssikkerhed.

Vi forhandler udelukkende nitrilhandsker af premiumkvalitet og samtlige af vores handsker opfylder gældende kvalitetsstandarder i EU. Alle produkter er pudderfri og latexfri af højeste kvalitet med max 1 accelerator - nemlig zinkoxid, hvilket sikrer, at der ikke opstår allergiske reaktioner.

Hos Themsen Health kan din virksomhed få en individuelt tilpasset årsaftale, med præcis de typer handsker i de størrelser og mængder I har behov for. Vi leverer med faste mellemrum over en periode, så I aldrig står i en situation hvor Jeres handskebeholdning er i bund.

Vores høje service og leveringssikkerhed er baseret på:

• Seriøs rådgivning om det rette produkt

• Premium handsker i højeste kvalitet

• Kvalitetsgaranti

• Forsyningssikkerhed

• Konkurrencedygtige priser

 

Kontakt os for gratis vareprøver på info@themsenhealth.dk eller på telefon 69 16 76 14.

Jakob Raaschou Nielsen
Partner Themsen Health ApS 

Bestil handsker fra Themsen Health

Vi holder til i Albertslund og er primært leverandør til virksomheder og har derfor ikke en fysisk butik, hvor private kan handle.

Themsen Health  ApS
Værkstedsgården 8,1
DK-2620 Albertslund

(+45) 69 16 76 14
info@remove-this.themsenhealth.remove-this.dk

Vi har over 50 forskellige typer handsker og dækker alle forretningsområder fra fødevarer produktion til medicinal.

Alle vores handsker leveres af en verdens førende producenter af nitrilhandsker - SuperMax. Kvalitet direkte fra fabrik til kunden uden dyre mellemled, lager etc.

Bedste kvalitet til den bedste pris - Husk der er kvalitetsgaranti på alle vores hansker !